William Kate podaril neprecenljivo darilo

Foto: EPA
Foto: EPA
Potem ko je princ George ob svojem prvem rojstnem dnevu prejel že malo morje daril, je zdaj svojega dobila še mama Kate. Podaril ji ga ni nihče drug kot princ William, ki pa se je odlično izkazal.
Oglej si celoten članek

Princ William in Kate Middleton sta se po rojstvu svojega sina pridno držala tradicije in mu nadela prava kraljeva imena. William pa je tradiciji ostal zvest tudi pri izbiri darila za novopečeno mamico, saj ji je po rojstvu dal pozorno darilo, kakršnega je princ Charles podaril Diani ob njegovem rojstvu. Kot poroča britanski Daily Express, jo je razveselil z broško, ki ima v sredini rožnat diamant.

Britanski mediji še poročajo, da so mu broško pomagali oblikovati zlatarji kraljice Elizabete II, William pa je želel tudi sam sodelovati pri izdelavi. O darilu naj bi veliko premišljeval; sprva ji je želel podariti še en kos maminega nakita, a je na koncu sklenil, da je Dianin zaročni prstan dovolj in da bo unikatna broška z rožnatim diamantom veliko primernejša za bodočo kraljico. Sicer pa ima rožnati diamant že svoje mesto v britanski kraljevi družini; nosi ga tudi kraljica Elizabeta.

Neprecenljivo darilo, ki ga oče podari mami po rojstvu, je del kraljeve tradicije. Williamov oče Charles je Diani denimo podaril zlati medaljon z vgravirano črko W.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mia
    07:44 11. Avgust 2013.

    neprecenljivo darilo je Kate podarila Williamu, medtem ko je William broško z rožnatim diamantom kupil, torej ima ceno, res pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.