Magazin > VIP
9 ogledov

William Kate podaril neprecenljivo darilo

Kate Middleton, princ William EPA
Potem ko je princ George ob svojem prvem rojstnem dnevu prejel že malo morje daril, je zdaj svojega dobila še mama Kate. Podaril ji ga ni nihče drug kot princ William, ki pa se je odlično izkazal.

Princ William in Kate Middleton sta se po rojstvu svojega sina pridno držala tradicije in mu nadela prava kraljeva imena. William pa je tradiciji ostal zvest tudi pri izbiri darila za novopečeno mamico, saj ji je po rojstvu dal pozorno darilo, kakršnega je princ Charles podaril Diani ob njegovem rojstvu. Kot poroča britanski Daily Express, jo je razveselil z broško, ki ima v sredini rožnat diamant.

Britanski mediji še poročajo, da so mu broško pomagali oblikovati zlatarji kraljice Elizabete II, William pa je želel tudi sam sodelovati pri izdelavi. O darilu naj bi veliko premišljeval; sprva ji je želel podariti še en kos maminega nakita, a je na koncu sklenil, da je Dianin zaročni prstan dovolj in da bo unikatna broška z rožnatim diamantom veliko primernejša za bodočo kraljico. Sicer pa ima rožnati diamant že svoje mesto v britanski kraljevi družini; nosi ga tudi kraljica Elizabeta.

Neprecenljivo darilo, ki ga oče podari mami po rojstvu, je del kraljeve tradicije. Williamov oče Charles je Diani denimo podaril zlati medaljon z vgravirano črko W.

Komentarjev 1
  • mia 07:44 11.avgust 2013.

    neprecenljivo darilo je Kate podarila Williamu, medtem ko je William broško z rožnatim diamantom kupil, torej ima ceno, res pa je visoka.