William pred oltar kot Hitler

Foto: Žurnal24 William in Kate se bosta poročila aprila. (Foto: EPA)
Princ William in Kate Middleton se bosta poročila 29. aprila. Na ta dan sta se leta 1945 vzela tudi Adolf Hitler in Eva Braun. Astrologinja skeptična.
Oglej si celoten članek

Astrologinja Mauretania Gregor je preverila, ali sta si britanski princ in njegova izvoljenka izbrala primeren datum za poroko. Njena razsodba: NE.

"29. april 2011 bo za Williama in Kate poln napetosti. Pet od desetih elementov namreč leži v ovnu. V kombinaciji z vplivi raka, ki označujejo Kate, je to zelo napeta postavitev," pravi astrologinja in dodaja, da dan ne bo najprimernejši za začetek zakonske zveze. "Ta dan ni najbolj primeren za začetek srečnega zakona. Ona je trmasta in vztrajna, on romantičen in velik šarmer, ki meni, da je srečal svojo pravljično princeso. Kate si želi ljubezni in bližine, a ju nato zelo težko prenaša."

Znanih že nekaj podrobnosti
Poroka bo potekala v Westminstrski opatiji. Ko bo Kate prikorakala vanjo, jo bo pospremil zvok desetih cerkvenih zvonov. Čeprav je cerkev primerna le za 2000 gostov, nameravajo vanjo stlačili kar 8200 ljudi. To jim je enkrat že uspelo, in sicer takrat, ko so ustoličili kraljico Elizabeto II.

Prinčeva poroka naj bi stala 60 milijonov evrov. Večino stroškov bo poravnala kraljeva družina, nekaj pa bo primaknila tudi nevestina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.