Magazin > VIP
3 ogledov

William pred oltar kot Hitler

William in Kate se bosta poročila aprila. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Princ William in Kate Middleton se bosta poročila 29. aprila. Na ta dan sta se leta 1945 vzela tudi Adolf Hitler in Eva Braun. Astrologinja skeptična.

Astrologinja Mauretania Gregor je preverila, ali sta si britanski princ in njegova izvoljenka izbrala primeren datum za poroko. Njena razsodba: NE.

"29. april 2011 bo za Williama in Kate poln napetosti. Pet od desetih elementov namreč leži v ovnu. V kombinaciji z vplivi raka, ki označujejo Kate, je to zelo napeta postavitev," pravi astrologinja in dodaja, da dan ne bo najprimernejši za začetek zakonske zveze. "Ta dan ni najbolj primeren za začetek srečnega zakona. Ona je trmasta in vztrajna, on romantičen in velik šarmer, ki meni, da je srečal svojo pravljično princeso. Kate si želi ljubezni in bližine, a ju nato zelo težko prenaša."

Znanih že nekaj podrobnosti
Poroka bo potekala v Westminstrski opatiji. Ko bo Kate prikorakala vanjo, jo bo pospremil zvok desetih cerkvenih zvonov. Čeprav je cerkev primerna le za 2000 gostov, nameravajo vanjo stlačili kar 8200 ljudi. To jim je enkrat že uspelo, in sicer takrat, ko so ustoličili kraljico Elizabeto II.

Prinčeva poroka naj bi stala 60 milijonov evrov. Večino stroškov bo poravnala kraljeva družina, nekaj pa bo primaknila tudi nevestina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.