William sklical krizni sestanek: "Dovolj je dovolj"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Princ William je ukrepal.
Oglej si celoten članek

"Dovolj je dovolj,“ je rekel princ William, ki je tudi predsednik britanske nogometne zveze, in sklical krizni sestanek z odgovornimi in aktivisti, na katerem so se dogovorili o partnerstvu, ki se bo borilo proti rasizmu, ki so mu izpostavljeni igralci nogometa.

"Vojvoda je ogorčen nad zlorabami. Rekel je, dovolj je dovolj in obljubil, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da prekine takšno nasilno vedenje," je povedal vir. 

Vojvodo je močno razburil nedavni incident, ko so nogometaša Manchestra, Marcusa Rashforda, na spletu žalili, ker moštvo proti Arsenalu ni zmagalo.

"Rasistične žaljivke – tako na igrišču kot na tribunah – se morajo končati,“ je Will zapisal na Twitterju in dodal, da so v družbi vsi odgovorni za to, da se takšno nasilje ne tolerira. William še verjame, da morajo klubi, zveza in tehnološka podjetja v boju proti rasizmu združiti moči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:37 8. Februar 2021.

    Dovolj je suženjskih nizkih plač za 3-izmensko delo milijonov Angležev in bogatenja 100% nekoristnih in nepismenih žogobrcev! Kot brat, isti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.