Willow bo pomagal terapevt

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Hči slavnih igralcev Willow Smith nima normalnega otroštva. Starša ji skušata pomagati pri depresiji.
Oglej si celoten članek

Dvanajstletna Willow Smith je odraščala v soju žarometov in rdečih preprog, kar je na njej očitno že v zgodnji starosti pustilo pečat. Hčerka igralcev Willa in Jade Pinkett Smith ima že več mesecev težave z depresijo, zato sta se starša odločila, da ji poiščeta strokovno pomoč.

Psiholog Terry Lyles je prepričan, da je najstnica kazala znake depresije že prej. Njeno obnašanje je postajalo očitnejše tekom let – obrila si je glavo, se pojavljala z jakno, na kateri je pisalo Sovražim vse! in na tak način skušala pritegniti pozornost, je prepričan psiholog.

Willow je pogosto na Twitterju objavljala zaskrbljujoče tvite. Februarja 2012 je napisala: "Življenje je včasih strašno". Sledili so še stavki: "Življenje je bolečina", "Živim v lastnem peklu" in "Mislim, da me moje misli hočejo ubiti".

Tako kot Willow je tudi njen dve leti starejši brat Jaden od samega otroštva v središču pozornosti. Pri devetih letih je Willow v nekem intervjuju rekla, da se ne more več vrniti v šolo, ker je z očetom ali bratom vedno na poti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:41 4. Januar 2013.

    brez komentarja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.