Magazin > VIP
29 ogledov

Willow bo pomagal terapevt

Willow Smith FameFlynet
Hči slavnih igralcev Willow Smith nima normalnega otroštva. Starša ji skušata pomagati pri depresiji.

Dvanajstletna Willow Smith je odraščala v soju žarometov in rdečih preprog, kar je na njej očitno že v zgodnji starosti pustilo pečat. Hčerka igralcev Willa in Jade Pinkett Smith ima že več mesecev težave z depresijo, zato sta se starša odločila, da ji poiščeta strokovno pomoč.

Psiholog Terry Lyles je prepričan, da je najstnica kazala znake depresije že prej. Njeno obnašanje je postajalo očitnejše tekom let – obrila si je glavo, se pojavljala z jakno, na kateri je pisalo Sovražim vse! in na tak način skušala pritegniti pozornost, je prepričan psiholog.

Willow je pogosto na Twitterju objavljala zaskrbljujoče tvite. Februarja 2012 je napisala: "Življenje je včasih strašno". Sledili so še stavki: "Življenje je bolečina", "Živim v lastnem peklu" in "Mislim, da me moje misli hočejo ubiti".

Tako kot Willow je tudi njen dve leti starejši brat Jaden od samega otroštva v središču pozornosti. Pri devetih letih je Willow v nekem intervjuju rekla, da se ne more več vrniti v šolo, ker je z očetom ali bratom vedno na poti.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 09:41 04.januar 2013.

    brez komentarja