Woodsova ljubica jezi Srbe

Foto: Žurnal24 Pri Kurirju so jo označil za nevednico, saj se najverjetneje ne zaveda pomena na Foto: Žurnal24 Cori Rist Foto: Žurnal24 Jaimee Grubbs Foto: Žurnal24 Joslyn James Foto: Žurnal24 Julie Postle Foto: Žurnal24 Kalika Moquin Foto: Žurnal24 Loredana trdi, da je Woods spal tudi z moškimi. Foto: Žurnal24 Mindy Lawton Foto: Žurnal24 Holly Sampson Foto: Žurnal24 Theresa Rogers Foto: Žurnal24 Jamie Jungers Foto: Žurnal24 Rachel Uchitel
Medtem ko Tiger Woods poskuša rešiti zakon, mediji želijo spoznati njegove ljubimke. Ena izmed njih pa s svojim stilom jezi prebivalce Srbije.
Oglej si celoten članek

Rachel Uchitel, domnevna ljubica Tigerja Woodsa oziroma ena izmed njih, se je po ulicah New Yorka sprehajala s kapo, ki ima našitek Osvobodilne vojske Kosova. S tem je razjezila novinarje dnevnika Kurir, ki so Rachel poimenovali "teroristična menekenka".

"Ta ženska z ukrajinskimi koreninami se pred paparaci skriva s kapami. Ena izmed teh ima grb kosovske vojske in glede na to, da nima sorodstvenih vezi v Albaniji, jo nosi iz čiste nevednosti," so zapisali v Kurirju. Menijo, da s tem promovira "teroriste, ki so v zadnjem desetletju 20. stoletja pobili veliko število Srbov".

Novinarji še namigujejo, da je kapo verjetno pri njej pozabil morebitni ljubimec, ki je bil albanske krvi.

A 34-letna Uchitelova srbskega dnevnika najverjetneje ne bo brala, predvsem zato, ker se te dni njeno ime pojavlja v povezavi z golfistom Tigerjem Woodsom v skoraj vseh svetovnih medijih. Oba sicer še vedno zanikata razmerje, obstajal pa naj bi dokument, ki dokazuje, da je Woodsov prijatelj organiziral njen izlet v Avstralijo istočasno, ko je imel tam Tiger golf turnir. Sicer pa so uredniki pri Associated Press Tigerja Woodsa izbrali za športnika leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.