Magazin > VIP
19 ogledov

Woodsova ljubica jezi Srbe

Pri Kurirju so jo označil za nevednico, saj se najverjetneje ne zaveda pomena na
1/12
Žurnal24 main
Medtem ko Tiger Woods poskuša rešiti zakon, mediji želijo spoznati njegove ljubimke. Ena izmed njih pa s svojim stilom jezi prebivalce Srbije.

Rachel Uchitel, domnevna ljubica Tigerja Woodsa oziroma ena izmed njih, se je po ulicah New Yorka sprehajala s kapo, ki ima našitek Osvobodilne vojske Kosova. S tem je razjezila novinarje dnevnika Kurir, ki so Rachel poimenovali "teroristična menekenka".

"Ta ženska z ukrajinskimi koreninami se pred paparaci skriva s kapami. Ena izmed teh ima grb kosovske vojske in glede na to, da nima sorodstvenih vezi v Albaniji, jo nosi iz čiste nevednosti," so zapisali v Kurirju. Menijo, da s tem promovira "teroriste, ki so v zadnjem desetletju 20. stoletja pobili veliko število Srbov".

Novinarji še namigujejo, da je kapo verjetno pri njej pozabil morebitni ljubimec, ki je bil albanske krvi.

A 34-letna Uchitelova srbskega dnevnika najverjetneje ne bo brala, predvsem zato, ker se te dni njeno ime pojavlja v povezavi z golfistom Tigerjem Woodsom v skoraj vseh svetovnih medijih. Oba sicer še vedno zanikata razmerje, obstajal pa naj bi dokument, ki dokazuje, da je Woodsov prijatelj organiziral njen izlet v Avstralijo istočasno, ko je imel tam Tiger golf turnir. Sicer pa so uredniki pri Associated Press Tigerja Woodsa izbrali za športnika leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.