Woodstock za zamudnike

Foto: Žurnal24 Na koncertu bo s sinom Tamirjem nastopil tudi legendarni Bor Gostiša (Bele vrane
V četrtek, 4. februarja, bo v Hali Tivoli megakoncert, kjer bodo nastopile številne legende slovenske glasbe.
Oglej si celoten članek

Človek, ki je vse te ljudi združil in spet spravil na oder, je radijec Dragan Bulič, nekateri nastopajoči pa so ga že okronali za slovenskega Boba Geldofa.

Faraoni zahtevali preveč
Od skupin bodo nastopili Ave, Bor Gostiša in Blues band, Bumerang, Čudežna polja, Dekameroni, Milan Petrovič Band, Oko, Prizma, Predmestje, Rdeči dečki z Edvinom Flisarjem, Rudolfovo, Srce, Stari mački in Ultimat. Tem bodo na odru delali družbo tudi kantavtorji in solisti, med njimi Tomaž Domicelj, Matija Cerar, Jernej Jung in Prijatelji, Lidija Kodrič, Lado Leskovar, Aleksander Mežek, Andrej Šifrer, Eva Sršen in Metka Štok. Na odru pa denimo ne boste videli Faraonov, ki so za nastop zahtevali previsok honorar.

Vstopnice za dogodek stanejo 19 evrov oziroma 15 evrov za dijake, študente in upokojence, invalidi s spremljevalcem pa imajo vstop prost. Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani sepomniteprijatelji.si, ki jo je postavil eden izmed nastopajočih – sin Bora Gostiše Tamir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.