Magazin > Film & Glasba & TV
151 ogledov

Woodstock za zamudnike

Na koncertu bo s sinom Tamirjem nastopil tudi legendarni Bor Gostiša (Bele vrane Žurnal24 main
V četrtek, 4. februarja, bo v Hali Tivoli megakoncert, kjer bodo nastopile številne legende slovenske glasbe.

Človek, ki je vse te ljudi združil in spet spravil na oder, je radijec Dragan Bulič, nekateri nastopajoči pa so ga že okronali za slovenskega Boba Geldofa.

Faraoni zahtevali preveč
Od skupin bodo nastopili Ave, Bor Gostiša in Blues band, Bumerang, Čudežna polja, Dekameroni, Milan Petrovič Band, Oko, Prizma, Predmestje, Rdeči dečki z Edvinom Flisarjem, Rudolfovo, Srce, Stari mački in Ultimat. Tem bodo na odru delali družbo tudi kantavtorji in solisti, med njimi Tomaž Domicelj, Matija Cerar, Jernej Jung in Prijatelji, Lidija Kodrič, Lado Leskovar, Aleksander Mežek, Andrej Šifrer, Eva Sršen in Metka Štok. Na odru pa denimo ne boste videli Faraonov, ki so za nastop zahtevali previsok honorar.

Vstopnice za dogodek stanejo 19 evrov oziroma 15 evrov za dijake, študente in upokojence, invalidi s spremljevalcem pa imajo vstop prost. Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani sepomniteprijatelji.si, ki jo je postavil eden izmed nastopajočih – sin Bora Gostiše Tamir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.