Wow! Poglejte to rdečo preprogo za Buraka Özçivita

Postavni igralec bo danes v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Slavni turški igralec Burak Özçivit, znan iz serije Moja boš,  se bo danes, ob 16. uri, sprehodil po rdeči preprogi v Cityparku v Ljubljani in s tem zaključil svoj obisk Slovenije. 

Pot do odra je bo dolga. Rdeča preproga namreč meri 500 metrov! Njegovo srečanje z oboževalci v Cityparku Ljubljana bo povezoval televizijski voditelj David Urankar.

xxx

Ob včerajšnjem obisku Citycentra Celje in Europarka Maribor sta obe nakupovalni središči pokali po šivih, nasmejani in od sreče objokani obrazi pa so kazali, da je bilo srečanje z enim trenutno najbolj slavnih televizijskih zvezdnikov v Evropi za večino obiskovalcev nepozabno doživetje.

Burak Özçivit

Da bo vaš obisk Cityparka in trenutek, ko boste svojega idola končno lahko videli v živo, minil čim bolj brezskrbno, lahko avtomobile parkirate v Cityparkovi parkirni hiši. Zaradi pričakovanega večjega obiska vam svetujemo prihod z javnim potniškim prometom, in sicer do Cityparka Ljubljana vozijo avtobusne linije 2, 7 in 7L, 12 in 12 D, 24 in 27. Vse možnosti parkirnih mest lahko preverite tudi na spletni strani Citypark Ljubljana.

Gneča Tako so se gnetli, da bi spoznali Buraka

Magazin Ubogi oboževalci: Tako z obiskom Buraka Özçivita služijo centri

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:55 30. Maj 2018.

    takšno nanizanko lahko vrti le kakšna TV-kanalizacija... in ti ljudje, če niso plačani statisti, da tam vreščijo in norijo okol …

  • 12:58 30. Maj 2018.

    Bolniki.

  • 12:44 30. Maj 2018.

    same "državljanke slovenije" iz naslova pravice do združitve družine, ki pasejo žulje na tazadnji pred TV čakajoč socialne prejemke naše …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.