Magazin > VIP
8272 ogledov

Wow! Poglejte to rdečo preprogo za Buraka Özçivita

Burak Özçivit
Postavni igralec bo danes v Ljubljani.

Slavni turški igralec Burak Özçivit, znan iz serije Moja boš,  se bo danes, ob 16. uri, sprehodil po rdeči preprogi v Cityparku v Ljubljani in s tem zaključil svoj obisk Slovenije. 

Pot do odra je bo dolga. Rdeča preproga namreč meri 500 metrov! Njegovo srečanje z oboževalci v Cityparku Ljubljana bo povezoval televizijski voditelj David Urankar.

Ob včerajšnjem obisku Citycentra Celje in Europarka Maribor sta obe nakupovalni središči pokali po šivih, nasmejani in od sreče objokani obrazi pa so kazali, da je bilo srečanje z enim trenutno najbolj slavnih televizijskih zvezdnikov v Evropi za večino obiskovalcev nepozabno doživetje.

Burak Özçivit | Avtor:


Da bo vaš obisk Cityparka in trenutek, ko boste svojega idola končno lahko videli v živo, minil čim bolj brezskrbno, lahko avtomobile parkirate v Cityparkovi parkirni hiši. Zaradi pričakovanega večjega obiska vam svetujemo prihod z javnim potniškim prometom, in sicer do Cityparka Ljubljana vozijo avtobusne linije 2, 7 in 7L, 12 in 12 D, 24 in 27. Vse možnosti parkirnih mest lahko preverite tudi na spletni strani Citypark Ljubljana.

Burak Özçivit Gneča Magazin Tako so se gnetli, da bi spoznali Buraka Burak Özçivit Magazin Ubogi oboževalci: Tako z obiskom Buraka Özçivita služijo centri
Komentarjev 5
  • miki1234 13:55 30.maj 2018.

    takšno nanizanko lahko vrti le kakšna TV-kanalizacija... in ti ljudje, če niso plačani statisti, da tam vreščijo in norijo okol tega tipa... so zreli za umobolnico

  • Avatar čavez
    čavez 12:58 30.maj 2018.

    Bolniki.

  • sasquatch 12:44 30.maj 2018.

    same "državljanke slovenije" iz naslova pravice do združitve družine, ki pasejo žulje na tazadnji pred TV čakajoč socialne prejemke naše butaste države.