X Factor za X-generacijo

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Na štirih avdicijah si je žirantski trojček ogledal skoraj 200 kandidatov.
Oglej si celoten članek

Na Pop TV se bo v nedeljo ob 20. uri odvila premiera pevskega šova X Factor. "Štiri avdicijske oddaje so uspešno posnete. Bilo je veliko čustev, drame in pevskega talenta," je povedala Helena Žagar, članica ekipe, ki ustvarja X Factor; o tem, kaj meni stroka, pa smo povprašali tudi žirijo.

Kaj bo iskala komisija?


Aleš Uranjek: "Iskal bom dodano vrednost. Poleg glasu še samozavest, simpatičnost, odprtost, delavnost, dober image. Sicer pa moram povedati, da sem pozitivno presenečen in zelo zadovoljen s kandidati."

Jadranka Juras: "Iskala bom predvsem velik potencial, torej človeka, ki je muzikalen, intonacijsko točen, na odru karizmatičen. Človeka, ki v svojem petju nosi zgodbo in je prepričljiv. Z izborom sem presenečena in zadovoljna. Mislim pa, da od kandidatov še zdaleč nisem videla in slišala vsega."

Damjan Damjanovič: "Mene v prvi vrsti zanima strokovnost, torej glasovne sposobnosti, ritem, intonacija itd. Potem pa na to lahko dodamo še vse ostalo kar je potrebno za oder. Kar je bilo slišati do sedaj, je bilo zelo vzpodbudno in menim, da se nam obetajo odlične predstave, pevski nastopi."


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.