Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

X Factor za X-generacijo

X Factor avdicija Mediaspeed.net
Na štirih avdicijah si je žirantski trojček ogledal skoraj 200 kandidatov.

Na Pop TV se bo v nedeljo ob 20. uri odvila premiera pevskega šova X Factor. "Štiri avdicijske oddaje so uspešno posnete. Bilo je veliko čustev, drame in pevskega talenta," je povedala Helena Žagar, članica ekipe, ki ustvarja X Factor; o tem, kaj meni stroka, pa smo povprašali tudi žirijo.

Kaj bo iskala komisija?


Aleš Uranjek: "Iskal bom dodano vrednost. Poleg glasu še samozavest, simpatičnost, odprtost, delavnost, dober image. Sicer pa moram povedati, da sem pozitivno presenečen in zelo zadovoljen s kandidati."

Jadranka Juras: "Iskala bom predvsem velik potencial, torej človeka, ki je muzikalen, intonacijsko točen, na odru karizmatičen. Človeka, ki v svojem petju nosi zgodbo in je prepričljiv. Z izborom sem presenečena in zadovoljna. Mislim pa, da od kandidatov še zdaleč nisem videla in slišala vsega."

Damjan Damjanovič: "Mene v prvi vrsti zanima strokovnost, torej glasovne sposobnosti, ritem, intonacija itd. Potem pa na to lahko dodamo še vse ostalo kar je potrebno za oder. Kar je bilo slišati do sedaj, je bilo zelo vzpodbudno in menim, da se nam obetajo odlične predstave, pevski nastopi."


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.