Yoko Ono v bolnišnici

Foto: EPA
Foto: EPA
Newyorški mediji so ponoči poročali, da so vdovo slavnega pevca skupine The Beatles Johna Lennona Yoko Ono v petek zvečer sprejeli na opazovanje v bolnišnico zaradi suma kapi. Njen publicist Elliot Mintz je sicer sporočil, da ni šlo za kap, ampak primer hude gripe.
Oglej si celoten članek

 83-letno Yoko Ono so odpeljali v bolnišnico Mount Sinai West, v kateri je leta 1980, ko se je še imenovala Roosevelt, umrl njen slavni mož. Mintz je sporočil, da je imela le simptome resne gripe in bo morda že danes odpuščena.

John Lennon in Yoko Ono sta se poročila leta 1969 in bila skupaj do glasbenikove smrti leta 1980. Ubil ga je Mark David Chapman s streli v hrbet pred zgradbo Dakota na zahodni strani Centralnega parka na Manhattnu.

Vdova je pokojnika kremirala in njegov pepel posula po delu Centralnega parka, ki se mu reče Strawberry Fields in je danes priljubljena turistična točka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.