Magazin > VIP
321 ogledov

Yoko Ono v bolnišnici

Yoko Ono John Lennon EPA
Newyorški mediji so ponoči poročali, da so vdovo slavnega pevca skupine The Beatles Johna Lennona Yoko Ono v petek zvečer sprejeli na opazovanje v bolnišnico zaradi suma kapi. Njen publicist Elliot Mintz je sicer sporočil, da ni šlo za kap, ampak primer hude gripe.

 83-letno Yoko Ono so odpeljali v bolnišnico Mount Sinai West, v kateri je leta 1980, ko se je še imenovala Roosevelt, umrl njen slavni mož. Mintz je sporočil, da je imela le simptome resne gripe in bo morda že danes odpuščena.

John Lennon in Yoko Ono sta se poročila leta 1969 in bila skupaj do glasbenikove smrti leta 1980. Ubil ga je Mark David Chapman s streli v hrbet pred zgradbo Dakota na zahodni strani Centralnega parka na Manhattnu.

Vdova je pokojnika kremirala in njegov pepel posula po delu Centralnega parka, ki se mu reče Strawberry Fields in je danes priljubljena turistična točka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.