Z 11 urami plesa v 2010

Foto: Žurnal24 Na Gospodarskem razstavišču bo za glasbo skrbelo 23 didžejev, med njimi Psiho. (
Plesna noč. Gospodarsko raztavišče s 23 DJ, Cvetličarna z RDYO.
Oglej si celoten članek

Za tiste, ki bi silvestrsko noč radi preživeli ob plesu, bo v središču mesta na voljo maratonskih 11 ur elektronske glasbe.

Na treh prizoriščih Gospodarskega razstavišča bo obiskovalce v novo leto pospremilo impresivno število slovenskih didžejev, ki bodo na novoletni XXL Pokovki 2010, največjem silvestrovanju za mlade v prestolnici, vztrajali vse do jutranjih ur. Za vstopnice boste v predprodaji odšteli 15 evrov (na dan dogodka 20 oziroma 25).

Od disca do soula

Cvetličarna na najdaljšo noč v letu vabi z ekipo RDYO, ki bo poleg aktualne plesne glasbe obudila tudi hite minulih let, pa naj gre za hip hop, soul, breakbeat, reggae, jungle ali disco. Devetim didžejem z JAMirkom in Pierom na čelu se bo pridružil VJ Rasto, ki bo skrbel za vizualije, da bo ples stekel lažje, pa bo Cvetličarna poskrbela s pijačo dobrodošlice in šampanjcem. Cena vstopnic v predprodaji je 25 evrov, na silvestrovo pa 30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.