Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Z 11 urami plesa v 2010

Na Gospodarskem razstavišču bo za glasbo skrbelo 23 didžejev, med njimi Psiho. ( Žurnal24 main
Plesna noč. Gospodarsko raztavišče s 23 DJ, Cvetličarna z RDYO.

Za tiste, ki bi silvestrsko noč radi preživeli ob plesu, bo v središču mesta na voljo maratonskih 11 ur elektronske glasbe.

Na treh prizoriščih Gospodarskega razstavišča bo obiskovalce v novo leto pospremilo impresivno število slovenskih didžejev, ki bodo na novoletni XXL Pokovki 2010, največjem silvestrovanju za mlade v prestolnici, vztrajali vse do jutranjih ur. Za vstopnice boste v predprodaji odšteli 15 evrov (na dan dogodka 20 oziroma 25).

Od disca do soula

Cvetličarna na najdaljšo noč v letu vabi z ekipo RDYO, ki bo poleg aktualne plesne glasbe obudila tudi hite minulih let, pa naj gre za hip hop, soul, breakbeat, reggae, jungle ali disco. Devetim didžejem z JAMirkom in Pierom na čelu se bo pridružil VJ Rasto, ki bo skrbel za vizualije, da bo ples stekel lažje, pa bo Cvetličarna poskrbela s pijačo dobrodošlice in šampanjcem. Cena vstopnic v predprodaji je 25 evrov, na silvestrovo pa 30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.