"Z Aljošo se sedaj še bolje razumeva"

Foto: Arhiv Fashion Week
Foto: Arhiv Fashion Week
Iva Krajnc se je prvič po rojstvu hčerke udeležila družabnega dogodka.
Oglej si celoten članek

Ljubljanskega tedna mode se je udeležila tudi igralka in mlada mamica Iva Krajnc, ki je pred dvema mesecema povila hčerko Sofio. "Vesela sem, da po dolgem času vidim stare obraze, čeprav sem veš čas na preži, če bi morala slučajno skočiti domov," je povedala lepa Iva, ki se bo leto dni posvečala le hčerki. Igralstvo je tako postavila na stranski tir in sprejela le nekaj sinhronizacij, zaradi katerih bo od doma odsotna le za kratek čas.

"Materinstvo je kot vrtiljak. Čestitke vsem, ki imajo več kot enega," nam je zaupala. Ali to pomeni, da bosta s partnerjem, kreativnim direktorjem Aljošo Bagolo, ostala le pri enem? "Tega nisem rekla," pravi Iva, ki priznava, da se z Aljošo po rojstvu hčerke razumeta še bolje kot prej.

Igralka nam je še izdala, da mala Sofia že ima nekaj igralskega in oglaševalske talenta, ki ju je podedovala po starših. "Ima, trmasta je," se je še pošalila Iva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.