Magazin > VIP
132 ogledov

"Z Aljošo se sedaj še bolje razumeva"

teden mode fashion week Iva Krajnc Arhiv Fashion Week
Iva Krajnc se je prvič po rojstvu hčerke udeležila družabnega dogodka.

Ljubljanskega tedna mode se je udeležila tudi igralka in mlada mamica Iva Krajnc, ki je pred dvema mesecema povila hčerko Sofio. "Vesela sem, da po dolgem času vidim stare obraze, čeprav sem veš čas na preži, če bi morala slučajno skočiti domov," je povedala lepa Iva, ki se bo leto dni posvečala le hčerki. Igralstvo je tako postavila na stranski tir in sprejela le nekaj sinhronizacij, zaradi katerih bo od doma odsotna le za kratek čas.

"Materinstvo je kot vrtiljak. Čestitke vsem, ki imajo več kot enega," nam je zaupala. Ali to pomeni, da bosta s partnerjem, kreativnim direktorjem Aljošo Bagolo, ostala le pri enem? "Tega nisem rekla," pravi Iva, ki priznava, da se z Aljošo po rojstvu hčerke razumeta še bolje kot prej.

Igralka nam je še izdala, da mala Sofia že ima nekaj igralskega in oglaševalske talenta, ki ju je podedovala po starših. "Ima, trmasta je," se je še pošalila Iva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.