"Z Anžetom se nisva razšla!"

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Prejšnji teden se je v medijih pojavila novička, da je naša priljubljena pevka Maja Keuc spet samska. A lepotička pravi, da si je to nekdo preprosto izmislil.
Oglej si celoten članek

"Z Anžetom sva še vedno skupaj," nam je po namigovanjih, da sta se razšla, sporočila Maja. "Da nisva, si je nekdo preprosto grdo izmislil," je še dodala. Tovrstnih izmišljotin je pevka že skoraj vajena, zato se nanje ne ozira in se raje posveča snemanju prvega albuma, ki bo predvidoma izšel na začetku jeseni.

Pred napornim snemanjem prvenca pa si je Maja novih moči nabirala v Londonu, kjer je neizmerno uživala. Med obiskom britanske prestolnice si je celo omislila novo pričesko, ki ji po besedah njenih oboževalcev zelo pristoji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:52 3. Avgust 2011.

    Dejte nehat s tole punco kvasit neumnosti. Punca je simpatična in zna malo tudi peti, vendar vse skupaj ne preseže …

  • 10:27 2. Avgust 2011.

    boli me za slovenska jara gospoda z garsonjerami

  • zic
    09:52 2. Avgust 2011.

    ni čudno, da bodo vse časopisne hiše šle v stečaj, če ste novinarji tolk tečni s svojimi nadležnimi vprašanji in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.