Magazin > VIP
52 ogledov

"Z Anžetom se nisva razšla!"

Maja Keuc Mediaspeed.net
Prejšnji teden se je v medijih pojavila novička, da je naša priljubljena pevka Maja Keuc spet samska. A lepotička pravi, da si je to nekdo preprosto izmislil.

"Z Anžetom sva še vedno skupaj," nam je po namigovanjih, da sta se razšla, sporočila Maja. "Da nisva, si je nekdo preprosto grdo izmislil," je še dodala. Tovrstnih izmišljotin je pevka že skoraj vajena, zato se nanje ne ozira in se raje posveča snemanju prvega albuma, ki bo predvidoma izšel na začetku jeseni.

Pred napornim snemanjem prvenca pa si je Maja novih moči nabirala v Londonu, kjer je neizmerno uživala. Med obiskom britanske prestolnice si je celo omislila novo pričesko, ki ji po besedah njenih oboževalcev zelo pristoji.

Komentarjev 3
  • allstarr111 07:52 03.avgust 2011.

    Dejte nehat s tole punco kvasit neumnosti. Punca je simpatična in zna malo tudi peti, vendar vse skupaj ne preseže merila po katerem bi jo bil narod pripravljen gledat na vsakem portalu ipd. Je simpatična kot serm omenil, ni pa ...prikaži več nič posebnega. Je pa poseben njen fant, no ja niti on ni tako poseben, posebna sta njegova starša.

  • lilihip 10:27 02.avgust 2011.

    boli me za slovenska jara gospoda z garsonjerami

  • zic 09:52 02.avgust 2011.

    ni čudno, da bodo vse časopisne hiše šle v stečaj, če ste novinarji tolk tečni s svojimi nadležnimi vprašanji in če kdo ne želi odgovarjat na vaša plitka vprašanja si pa preprosto novico izmislite in ljudje so vas pogruntali in ...prikaži več nočejo več kupovat revij, kjer si 90% novic izmišljujete in zato gre vse zu grunt!!! in hvala bogu, da je logika človeka prevagala in da nima želje da ga pitajo z rumenimi novicami....končno!!!!