Z Archiejevega rojstnega lista izbrisali ime

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Meghan ni imela druge možnosti.
Oglej si celoten članek

The Sun je objavil članek, v katerem so razkrili, da so leta 2019 z Archiejevega rojstnega lista izbrisali Meghanino polno ime Rachel Meghan in v kategoriji "mama" pustili le njen naziv - vojvodinja Sussexa.

Meghan je preko tiskovnega predstavnika sporočila, da to ni bila njena kaprica. "Spremembo imena v javnih dokumentih leta 2019 je diktiral Dvor, kot potrjujejo dokumenti uradnikov palače. Tega ni zahtevala Meghan, vojvodinja Sussexa, prav tako tega ni zahteval niti vojvoda Sussexa.“

Ime so v dokumentu spremenili dober mesec po Archiejevem rojstvu. Namigovanja, da gre za brco proti vojvodinji Kate, katere ime je navedeno na vseh dokumentih otrok, je Meghan z izjavo prav tako zanikala. "Smešno in žaljivo je gledati, kako britanski tabloid in njihov cirkus 'strokovnjakov' to informacijo poskušata prikazati kot žalitev družine in namigujejo, da je bila njena želja, da je na otrokovem rojstnem listu neimenovana," je še povedal njen tiskovni predstavnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.