Magazin > VIP
9506 ogledov

Z Archiejevega rojstnega lista izbrisali ime

princ harry, meghan markle Profimedia
Meghan ni imela druge možnosti.

The Sun je objavil članek, v katerem so razkrili, da so leta 2019 z Archiejevega rojstnega lista izbrisali Meghanino polno ime Rachel Meghan in v kategoriji "mama" pustili le njen naziv - vojvodinja Sussexa.

Meghan je preko tiskovnega predstavnika sporočila, da to ni bila njena kaprica. "Spremembo imena v javnih dokumentih leta 2019 je diktiral Dvor, kot potrjujejo dokumenti uradnikov palače. Tega ni zahtevala Meghan, vojvodinja Sussexa, prav tako tega ni zahteval niti vojvoda Sussexa.“

Ime so v dokumentu spremenili dober mesec po Archiejevem rojstvu. Namigovanja, da gre za brco proti vojvodinji Kate, katere ime je navedeno na vseh dokumentih otrok, je Meghan z izjavo prav tako zanikala. "Smešno in žaljivo je gledati, kako britanski tabloid in njihov cirkus 'strokovnjakov' to informacijo poskušata prikazati kot žalitev družine in namigujejo, da je bila njena želja, da je na otrokovem rojstnem listu neimenovana," je še povedal njen tiskovni predstavnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.