Z golo ritko razjezila oboževalce

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Srbska pevka Jelena Karleuša je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo svoje gole ritke, s čimer je ujezila nekatere oboževalce in svojega moža.
Oglej si celoten članek

Karleuša trenutno snema videospot za svojo novo pesem, zato je hotela z oboževalci deliti prizor iz videa, v katerem kaže golo zadnjico. Mnogi oboževalci so bili nad fotografijo, ki jo je objavila na Facebooku, zelo navdušeni, a nekateri so se ob tem zgražali in zapisali: "Odvratno. Česa vsega ne narediš, da bi bila v središču pozornosti? Imaš dva otroka! Žalostno," je napisal eden od njenih oboževalcev.

Jelena je vse negativne komentarje kasneje sicer izbrisala, a graja je prišla tudi od njenega moža Duška Tošića. Ta jo je poklical iz tujine in jo vprašal, zakaj na tujih portalih vidi njeno zadnjico, ter da je vendar poročena ženska in mati. Pevka mu je odvrnila, da ne razume, saj gre za umetnost, nato pa besno odložila telefonsko slušalko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.