Magazin > VIP
351 ogledov

Z golo ritko razjezila oboževalce

Jelena Karleuša Facebook
Srbska pevka Jelena Karleuša je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo svoje gole ritke, s čimer je ujezila nekatere oboževalce in svojega moža.

Karleuša trenutno snema videospot za svojo novo pesem, zato je hotela z oboževalci deliti prizor iz videa, v katerem kaže golo zadnjico. Mnogi oboževalci so bili nad fotografijo, ki jo je objavila na Facebooku, zelo navdušeni, a nekateri so se ob tem zgražali in zapisali: "Odvratno. Česa vsega ne narediš, da bi bila v središču pozornosti? Imaš dva otroka! Žalostno," je napisal eden od njenih oboževalcev.

Jelena je vse negativne komentarje kasneje sicer izbrisala, a graja je prišla tudi od njenega moža Duška Tošića. Ta jo je poklical iz tujine in jo vprašal, zakaj na tujih portalih vidi njeno zadnjico, ter da je vendar poročena ženska in mati. Pevka mu je odvrnila, da ne razume, saj gre za umetnost, nato pa besno odložila telefonsko slušalko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.