Z jedilnika črtala te štiri stvari in shujšala za 75 kilogramov

Foto: Pinterest
Foto: Dezzen
Casey Gemmell je tehtala več kot 175 kilogramov, nato se je odločila za radikalno spremembo prehranjevalnih navad.
Oglej si celoten članek

Za spremembo življenjskega stila se je odločila po tem, ko je na Facebooku objavila svojo fotografijo, na kateri nosi kostum Batgirl. "Pomislila sem: To nisem jaz. Kakšen grozen kot!“ je povedala za Today. Iskala je druge kote, ki bi njeni postavi bolj laskali, a  iskanje ni obrodilo sadov, zato se je odločila za dieto.

Casey je najprej hujšala s pomočjo aplikacije "5K Runner", ki obljublja, da lahko iz vsake lenobe naredi navdušenega tekača. "Aplikacija me je spodbujala in me opominjala na treninge, če sem bila dalj časa neaktivna,“ je razložila mlada mamica in dodala, da se je njena kondicija s pomočjo programa zelo hitro izboljšala. V zelo kratkem času ji je uspelo preteči pet kilometrov, in to brez odmora. "Borila sem se, jokala in včasih umirala. Nisem pa se predala strahu. Danes, ko gledam nazaj na svoje uspehe, občutim srečo, ponos. Oddahnila sem si, ker sem si podaljšala življenje.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:05 2. Julij 2018.

    bravo irena kolar..res debilni prispevek in pol

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.