Z jogo do vrhunskega seksa

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Obstaja vedno več razlogov, zakaj je dobro obvladati jogo. Eden od teh je tudi spolnost.
Oglej si celoten članek

Za kvaliteten seks je nujno močno, napeto in definirano telo, obstaja pa tudi popolna telovadba za seks in to je joga. Z njo boste fizično sposobni izvesti vse položaje, o katerih ste sedaj samo sanjali. Telo bo zahvaljujoč jogi postalo izjemno fleksibilno, večja fleksibilnost pa vodi do manj poškodb in nategovanja mišic, hkrati pa boste imeli veliko več poguma za posteljne vragolije.

Poleg izjemne sposobnosti upogibanja telesa bo joga poskrbela tudi za vašo moč in mišični tonus. Vendar se tukaj bolj osredotočimo na mišice na intimnih področjih. Če so mišice močnejše, bo močnejši tudi orgazem, tako za žensko kot za moškega. S krepitvijo medeničnih mišic pa se povečuje možnost za večkratne orgazme.

Še eden od zelo pomembnih razlogov pa je ta, da joga čisti um in zmanjšuje stres. Mogoče se to na prvi pogled ne bo zdelo pomembno, je pa sprostitev pri seksu zelo pomembna. Veliko bolj boste razpoloženi, spolna stimulacija pa bo imela veliko več učinka pri mirnem umu kot pri glavi, polni skrbi.

Če imate možnost, pojdite na jogo skupaj s partnerjem in začnita vaditi skupaj. Takšen način vadbe krepi intimnost, ker je usmerjen na dve osebi, da bi uspešno izvedli vaje. Velika prednost pa je tudi ta, da bosta istočasno vadila, oba s partnerjem bosta preplavljena z endorfinom, kar pa lahko vodi v nepozaben seks. Ste za?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.