Z lažjo do večjega oprsja

Foto: Žurnal24 Novo oprsje, vredno 6.800 dolarjev.
Ženska iz Teksasa je someščanom lagala, da je obolela za rakom, da bi tako prišla do denarja za povečavo dojk.
Oglej si celoten članek

Kako pridobiti 10 tisoč dolarjev za povečavo prsi, če ženska tega denarja nima? Možnosti je seveda več, zagotovo pa bi se le redke ženske odločile za pridobivanje denarja s pomočjo laži o svoji bolezni, sploh če gre za raka.

Več kot sto ljudi je izrazilo pripravljenost pomagati 24-letni Tristi Joy Lathern, ki se jim je zlagala, da je zbolela za rakom in da nima zdravstvenega zavarovanja. Kampanji se je pridružila celo lokalna radijska postaja. Zbrali so 10 tisoč dolarjev, ki jih lažnivka ni porabila za zdravljenje bolezni, pač pa za 6.800 dolarjev vredno novo, bujnejše oprsje.

Pri laganju je bila izjemno prepričljiva, med drugim si je tudi obrila lase, ki naj bi ji odpadli med zdravljenjem s kemoterapijo. Verjel ji je celo njen lastni mož. Razkrinkal jo je plastični kirurg, pri katerem se je naročila za operacijo in ki je slišal za zbiranje denarja. Ovadil jo je, vendar šele takrat, ko je opravil svojo storitev.

Mladenki je po operaciji torej ostalo 3.200 dolarjev; najverjetneje jih bo morala vrniti neprostovoljnim sponzorjem njenega novega oprsja. Grozi pa ji tudi tožba; obtožnica jo bremeni velike tatvine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.