Magazin > Bizarno
0 ogledov

Z lažjo do večjega oprsja

Novo oprsje, vredno 6.800 dolarjev. Žurnal24 main
Ženska iz Teksasa je someščanom lagala, da je obolela za rakom, da bi tako prišla do denarja za povečavo dojk.

Kako pridobiti 10 tisoč dolarjev za povečavo prsi, če ženska tega denarja nima? Možnosti je seveda več, zagotovo pa bi se le redke ženske odločile za pridobivanje denarja s pomočjo laži o svoji bolezni, sploh če gre za raka.

Več kot sto ljudi je izrazilo pripravljenost pomagati 24-letni Tristi Joy Lathern, ki se jim je zlagala, da je zbolela za rakom in da nima zdravstvenega zavarovanja. Kampanji se je pridružila celo lokalna radijska postaja. Zbrali so 10 tisoč dolarjev, ki jih lažnivka ni porabila za zdravljenje bolezni, pač pa za 6.800 dolarjev vredno novo, bujnejše oprsje.

Pri laganju je bila izjemno prepričljiva, med drugim si je tudi obrila lase, ki naj bi ji odpadli med zdravljenjem s kemoterapijo. Verjel ji je celo njen lastni mož. Razkrinkal jo je plastični kirurg, pri katerem se je naročila za operacijo in ki je slišal za zbiranje denarja. Ovadil jo je, vendar šele takrat, ko je opravil svojo storitev.

Mladenki je po operaciji torej ostalo 3.200 dolarjev; najverjetneje jih bo morala vrniti neprostovoljnim sponzorjem njenega novega oprsja. Grozi pa ji tudi tožba; obtožnica jo bremeni velike tatvine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.