Z metodo HYPOXI do želenega telesa

Foto: Žurnal24 Oblikujte svoje telo z metodo HYPOXI.
HYPOXI. Metoda HYPOXI je preprosta ter ena izmed najbolj preverjenih in učinkovitih metod za odpravo centimetrov ter celulita na predelih trebuha, bokov, zadnjice in nog.
Oglej si celoten članek

Metoda se uporablja kot pomoč pri dietah, po nosečnostih in v menopavzi, saj učinkovito krepi vezivno tkivo ter pospešeno odpravlja maščobne blazinice in celulit. Po uporabi metode HYPOXI, ki je primerna tudi za moške, bo vaše telo dobilo želeno linijo, vaša koža bo gladka in elastična, omiljen pa bo tudi videz strij. 

Oh, ta nadležna pomarančna koža

Osnovni vzrok za nastanek celulita je naš način življenja. K temu pripomorejo

Vadba na napravah HYPOXI je preprosta in zabavna.

še duševna napetost, utrujenost, slabe prehranjevalne navade, nezadostno uživanje vode, površno dihanje, predolgo sedenje, pomanjkanje gibanja in onesnažen zrak. Celulit nastaja v veznem tkivu, ker se upočasni proces odstranjevanja odpadnih snovi, in odpadki se zadržujejo v telesu, vezivo pa otrdi. Da bi celulitno stanje popravili, moramo vezivu vrniti normalno prožnost in gibčnost, sprostiti ujete sestavine ter vse te snovi izločiti in odstraniti iz telesa. Rešitev: naravna metoda HYPOXI.

Z metodo HYPOXI manj celulita v štirih tednih

Metoda HYPOXI je kombinacija naravnega zdravilstva, inovativne tehnike in učinkovite telovadbe. Revolucionirala je tako športnoznanstvena znanja kot tudi klasično obravnavanje oblikovanja telesa, saj vodi do rezultatov, ki jih ne moremo doseči z nobeno drugo metodo.   Povsem naravno in dolgotrajno boste z metodo HYPOXI nosili manjšo konfekcijsko številko ali zmanjšali stopnjo celulita v samo štirih tednih.

Skozi treninge HYPOXI vas bodo vodili strokovnjaki.

Vakuumska masaža odpravlja toksine iz telesa

Vakuumska masaža (HYPOXI Dermology) se uporablja predvsem za oblikovanje telesa, proti celulitu in uveli koži. Je učinkovita masaža podkožja, ki s pomočjo vakuumske tehnike izboljšuje prekrvavitev in odpravlja toksine. Razširi ožilje v koži in podkožju ter posledično boljša prekrvavitev. Mikrocirkulacija pa dodatno pospešuje presnovo maščob in tvorbo svežih vezivnih vlaken, sprošča zategla vezivna vlakna in izrazito pospeši odtok nakopičene medcelične tekočine v limfatično žilje, hkrati pa se izvaja tudi limfna drenaža.

Oblikujte svoje telo z metodo HYPOXI po lastnih željah, da se boste letošnje poletje v svoji koži počutili zavidanja vredno!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.