Z Michaelom sem bila poročena prva!

Foto: Žurnal24 Jackson je imel kožno bolezen vitiligo. (Foto: Flynet/JLP)
Javnosti do zdaj neznana ženska trdi, da je bila v 70. letih prejšnjega stoletja poročena s kraljem popa. Zdaj zato zahteva del njegove zapuščine.
Oglej si celoten članek

Shellie Doreen Smith je s pomočjo odvetnika vložila zahtevo po delu zapuščine Michaela Jacksona. Trdi namreč, da je bila v 70. letih prejšnjega stoletja z njim poročena.

A pri vsem skupaj gre verjetno le za zelo slab poskus nekoga, ki želi na hiter način obogateti. Michaelova prva žena, kot se je poimenovala sama, namreč pravi, da se točnega datuma poroke ne spomni. Neverjetno, kajne? A glede na to, da naj bi se, po njenih besedah, poročila v enem izmed hotelov v New Yorku, priče pa naj bi bili le hotelski uslužbenci, jo lahko razumemo, zakaj je pozabila datum svoje poroke s svetovno znanim pevcem.

Kot je znano, je bil Michael Jackson do svoje smrti poročen dvakrat. Prvič leta 1994 z Liso Marie Presley, drugič pa le dve leti kasneje z Debbie Rowe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.