Magazin > VIP
26 ogledov

Z Michaelom sem bila poročena prva!

Jackson je imel kožno bolezen vitiligo. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Javnosti do zdaj neznana ženska trdi, da je bila v 70. letih prejšnjega stoletja poročena s kraljem popa. Zdaj zato zahteva del njegove zapuščine.

Shellie Doreen Smith je s pomočjo odvetnika vložila zahtevo po delu zapuščine Michaela Jacksona. Trdi namreč, da je bila v 70. letih prejšnjega stoletja z njim poročena.

A pri vsem skupaj gre verjetno le za zelo slab poskus nekoga, ki želi na hiter način obogateti. Michaelova prva žena, kot se je poimenovala sama, namreč pravi, da se točnega datuma poroke ne spomni. Neverjetno, kajne? A glede na to, da naj bi se, po njenih besedah, poročila v enem izmed hotelov v New Yorku, priče pa naj bi bili le hotelski uslužbenci, jo lahko razumemo, zakaj je pozabila datum svoje poroke s svetovno znanim pevcem.

Kot je znano, je bil Michael Jackson do svoje smrti poročen dvakrat. Prvič leta 1994 z Liso Marie Presley, drugič pa le dve leti kasneje z Debbie Rowe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.