Z miškami poskuša rešiti zakon

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Amy Winehouse se boji, da se bo njen mož Blake Fielder-Civil ločil od nje, zato ga je s pomočjo mišk poskušala prepričati v nasprotno.
Oglej si celoten članek

Oblečena v preprost črn modrček in hlačke je Amy v stanovanju Peta Dohertyja posnela video, s katerim nagovarja svojega moža, naj je ne zapusti. V rokah ima dan staro miško in z otroškim glaskom govori: "Blake, prosim, ne loči se od mamice. Tako zelo te ima rada."

"Če se ločiš od nje, boš imel opravka z mano," doda Pete, ki ima v roki drugo miško. Amy mu jo nato vzame iz rok in pove, da je stara le dan, "pa že ve, kaj je ljubezen" . Pred kamero sta postavila tudi Petovega mucka. Amy ga je vzela v naročje in mahala z njegovo tačko, nakar je Pete vzkliknil: "Spregovoril je, spregovoril je."

Video, ki so ga poimenovali Winemouse, je eden od treh, ki jih je pevka objavila na spletu. Najverjetneje so bili posneti v Dohertyjevem stanovanju v Londonu. Amy in Pete zadnje čase preživita veliko časa skupaj, zaradi česar je Amyjina pot iz odvisnosti postavljena pod vprašaj.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.