Magazin > VIP
4 ogledov

Z miškami poskuša rešiti zakon

1/2
Žurnal24 main
Amy Winehouse se boji, da se bo njen mož Blake Fielder-Civil ločil od nje, zato ga je s pomočjo mišk poskušala prepričati v nasprotno.

Oblečena v preprost črn modrček in hlačke je Amy v stanovanju Peta Dohertyja posnela video, s katerim nagovarja svojega moža, naj je ne zapusti. V rokah ima dan staro miško in z otroškim glaskom govori: "Blake, prosim, ne loči se od mamice. Tako zelo te ima rada."

"Če se ločiš od nje, boš imel opravka z mano," doda Pete, ki ima v roki drugo miško. Amy mu jo nato vzame iz rok in pove, da je stara le dan, "pa že ve, kaj je ljubezen" . Pred kamero sta postavila tudi Petovega mucka. Amy ga je vzela v naročje in mahala z njegovo tačko, nakar je Pete vzkliknil: "Spregovoril je, spregovoril je."

Video, ki so ga poimenovali Winemouse, je eden od treh, ki jih je pevka objavila na spletu. Najverjetneje so bili posneti v Dohertyjevem stanovanju v Londonu. Amy in Pete zadnje čase preživita veliko časa skupaj, zaradi česar je Amyjina pot iz odvisnosti postavljena pod vprašaj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.