"Z njim se višine nisem bal"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Govorili smo s prijateljem priznanega slovenskega fotografa Vesmina Kajtazovića, ki se je v soboto ponesrečil z letalom.
Oglej si celoten članek

"V soboto dopoldne mi je še povedal, da ima popoldne z očetom v načrtu polet do Cerkelj ob Krki, nato do Šentvida pri Stični in nazaj na prečensko letališče," o zadnjem letu 43-letnega Vesmina Kajtazovića, podjetnika in fotografa, pravi njegov prijatelj Andrej Matič.

Vedno s fotoaparatom

Matič in Kajtazović sta skupaj večkrat fotografirala iz zraka: "Z njim sem se v letalu počutil varnega, čeprav se bojim višine." Kot dodaja, je Kajtazović tudi skakal s padalom in med skokom fotografiral in snemal.

O tem, kaj je povzročilo nesrečo, Matič tako kot drugi le ugiba: "Se je pa moralo zgoditi zelo hitro, saj ni aktiviral padala." Je pa, kot še razmišlja, nekako bolje, da je bil 78-letni oče z njim v letalu, saj zaradi tesne povezanosti s sinom izgube ne bi prenesel.

Vzrok nesreče na Vrhu pri Križu v Občini Žužemberk še ni znan, preiskava pa bo verjetno, kot pravi Alenka Drenik s Policijske uprave Novo mesto, trajala še kar nekaj časa.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:58 3. April 2014.

    http://www.youtube.com/watch?v=ymqVCo-bA34

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.