Z rokoborcem na varnem

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
V kinematografe je prišla akcijska kriminalka Na varnem (Safe).
Oglej si celoten članek

Desetletno Kitajko Mei (Catherine Chan), matematičnega genija, iz doma v Nankingu ugrabi zloglasna triada. Vodja organizacije Han Jiao (James Hong) jo odpelje v ZDA, kjer naj bi služila kot "števec" za njihove izsiljevalske podvige. Nobenih računalnikov, nobenih zapisanih izračunov – deklica številke hrani v svoji glavi. Posvoji jo manj pomembni član triade Yao Chang (Reggie Lee), Jiao pa jo leto dni pozneje odpelje s seboj v New York na poslovni opravek.

Luke Wright (Jason Statham) je drugorazredni rokoborec v mešanih borilnih veščinah v New Jerseyju. Ko zašuštra sicer nameščen dvoboj, ruska mafija na njegovem primeru pokaže, da se ne šali: ubije mu ženo Annie in grozi vsakomur, s katerim bo sklenil kakršnokoli prijateljstvo ali razmerje. Poln občutkov krivde in obupa med brezciljnim tavanjem po ulicah New Yorka Luke opazi nemočno 11-letno deklico Mei, ki se skuša skriti pred kriminalci.

Luke jo vzame pod svojo zaščito, vendar si s tem nakoplje na glavo srd najbolj okrutnih newyorških lopovov, morilcev in izprijenih policistov, kar povzroči vrtoglavi vrtinec osupljivih spopadov in obračunov.

Film je za zdaj na spordu v ljubljanskem Koloseju in Planetu Tuš Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.