Z usti me je popeljal do ekstaze

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zapuščala sem prelep otok, na katerem sem se znašla po službeni dolžnosti, in bilo mi je kar malce hudo. Navezala sem nekaj prijetnih stikov z novimi prijatelji, enega med njimi pa bi lahko ocenila za nekaj več.
Oglej si celoten članek

Vedela sem, da je razdalja med nama prevelika, zato sem skušala pozabiti nanj in na najino vročo avanturo prejšnji večer. Usoda pa ni bila podobnega mnenja.

Moj let je odpadel in ni mi preostalo drugega, kot da se še za en dan prijavim nazaj v apartma. Ko so mi tam povedali, da so žal polno zasedeni, sem postala kar nekoliko živčna. Tuhtala sem, kaj mi je storiti, a v drugi hotel nikakor nisem želela. Bil je edini v bližini in njihove cene so bile astronomske.

Poklicala sem svojega novega prijatelja, katerega sem želela pozabiti, da bi ga povprašala za nasveti kam naj se napotim. "Draga moja!“ je vzkliknil vesel mojega glasu. "Ma kaj sprašuješ neumnosti?! Kje pa si spala včeraj," me je zbodel.

Še dobro, da ni videl, kako sem zardela ob misli na najino dogodivščino. Ob priklicu njegovega božanskega telesa v svoj spomin se me je polotilo neko nenavadno stanje. Kot bi se bila nekoliko vzburila in si želela, da bi lahko prav tisti hip uživala v njegovi družbi. "Res ne bi imel nič proti?“ sem ga vprašala. "Draga moja, ostani celo leto, lepo te prosim!" je vzkliknil in se zasmejal.
Kocine so mi šle pokonci, ko sem od daleč opazila njegov avtomobil. Pobral me je v centru in me vesel kot še nikoli odpeljal k sebi domov. Tisto hišo sem videla le ponoči in šele ob belem dnevu sem opazila, kako razkošna je videti že od zunaj. Notri sem jo precej dobro poznala. Odložila sem kovček in pogledala proti njemu. Stal je na prostornem balkonu in se mi smehljal ter vabil na požirek vina. Vedno ga je imel nekje pri roki in kmalu sem imela občutek, da sva šla v času nazaj. Znova sva se ljubila v tisti veliki sobi in znova sem imela povsod po telesu njegove vroče ustnice, ki so poljubljale mojo kožo in me vzburjale.

Močan, mišičast moški, pa tako nežen kot bi ljubil dekle iz porcelana. Že z usti me je pripeljal do ekstaze in se mi potem nekaj trenutkov zadovoljno nasmihal, ko sem med stegna stiskala njegovo glavo in prihajala k sebi. „Neverjeten si!“ sem mu priznala.

"Le s teboj sem lahko takšen,“ je odvrnil. "Dovoli mi,“ mi je razmaknil noge in se potegnil k meni.
Poljubil me je na usta, z dlanmi potegnil po mojem telesu od bokov do prsi in jih na koncu ujel v njihov objem. Poljubljal me je na čvrsti bradavički in se ob tem s svojim junakom drgnil ob moje vzburjeno mednožje. Nisem želela, a sem ob vsakem najmanjšem dotiku zadrhtela, zastokala in zapirala oči. Glavo sem odložila nazaj, da mi je padla preko roba velikanske postelje, prekrite s satenom, potem pa sem se zagledala skozi balkonska vrata ven na odprto morje. Slankast zrak mi je napolnil nosnice in pljuča, on pa s svojim junakom mojo tesno objemajočo potrebnico.
Od nedavnega orgazma me je skelelo ob vsakem njegovem premiku, a ne na zoprn način. Moje mišice so se noro odzivale, ga stiskale in objemale, moje noge pa so se sklenile za njegovim hrbtom. Prijel me je pod koleni in mi jih potisnil nad telo. Spomnim se, da sem na široko razprla oči in za trenutek pomislila, da bom padla s postelje na tla, ko je zarinil svoj velik ud vame. Zaječala sem na ves glas, z rokami iskala oporo in jo našla v njegovih rokah, potem pa se mu povsem predala.

Kasneje sva ležala zunaj ob krasnem bazenu, gola kakršna sva tudi prišla iz hiše in se zaljubljeno gledala. Jaz njegovo prelepo telo, on moje prsi in desnico, ki se je izzivalno bližala mojemu mednožju. Želela sem si ga še enkrat in to takoj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.