Z Winxicami na čarobno pustolovščino

Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice Foto: Karantanija cinemas Winxice
Vse majhne in večje ljubiteljice Winxic bodo na svoj račun prišle 20. oktobra, ko bo na naša filmska platna prišel celovečerni film o popularnih vilah, ki so obnorele ves svet. Za lažje čakanje vam ponujamo predogled.
Oglej si celoten članek

Novi film o klubu Winx bo za male navdušenke prav posebna poslastica, saj je v celoti sinhroniziran v slovenski jezik. V vlogi Bloom se je izkazala pevka Regina, Skyju je glas posodil igralec Primož Forte, ostalim junakom Magične dimenzije pa še Nina Valič, Zvone Hribar, Mateja Ropoša, Maja Končar, Tinkara Končar, Violeta Tomič, Jure Mastnak, Manja Plešnar, Srečko Kermauner in drugi.

Zgodba se tokrat odvija na Alteji, kjer se začenja novo šolsko leto, ki ga že takoj poskušajo pokvariti čarovnice Icy, Stormy in Darcy. Na srečo pa so na zabavi za prvi šolski dan prisotne tudi diplomantke Stella, Musa, Flora, Techna in Layla, ki preprečijo katastrofo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.