Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Z Winxicami na čarobno pustolovščino

Winxice
1/15
Karantanija cinemas
Vse majhne in večje ljubiteljice Winxic bodo na svoj račun prišle 20. oktobra, ko bo na naša filmska platna prišel celovečerni film o popularnih vilah, ki so obnorele ves svet. Za lažje čakanje vam ponujamo predogled.

Novi film o klubu Winx bo za male navdušenke prav posebna poslastica, saj je v celoti sinhroniziran v slovenski jezik. V vlogi Bloom se je izkazala pevka Regina, Skyju je glas posodil igralec Primož Forte, ostalim junakom Magične dimenzije pa še Nina Valič, Zvone Hribar, Mateja Ropoša, Maja Končar, Tinkara Končar, Violeta Tomič, Jure Mastnak, Manja Plešnar, Srečko Kermauner in drugi.

Zgodba se tokrat odvija na Alteji, kjer se začenja novo šolsko leto, ki ga že takoj poskušajo pokvariti čarovnice Icy, Stormy in Darcy. Na srečo pa so na zabavi za prvi šolski dan prisotne tudi diplomantke Stella, Musa, Flora, Techna in Layla, ki preprečijo katastrofo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.