Za dietni zajtrk kos torte

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Izraelska čokoladna dieta dovoli pregrehe le zjutraj.
Oglej si celoten članek

Po neštetih različicah hujšanja s sladkarijami je tu še ena, ki prihaja iz Izraela. Tamkajšnji nutricionisti z Univerze v Jeruzalemu namreč menijo, da če za zajtrk zaužijemo približno 600 kilokalorij, so te lahko tudi iz enostavnih sladkorjev, saj jih telo čez dan porabi in se ne nalagajo v maščobne obloge.

Takšen pristop je po njihovem mnenju primeren predvsem za tiste, ki se jim pogosto zgodi, da se po celodnevnem odrekanju prepovedanim sladkim pregreham zvečer zapodijo v hladilnik in pojedo vse, kar je sladkega. "S tem, da se posladkate že zjutraj, boste zadostili želji po prigrizkih in obenem to storili v času, ko to najmanj škodi vašemu telesu," dodajajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.