Za dvojnico Salme Hayek najeli to znano Slovenko

Foto: Profimedia
Te dni je v družbi svetovnih zvezdnikov del velike hollywoodske produkcije!
Oglej si celoten članek

Kot je že znano, je Rovinj aprila prizorišče snemanja hollywoodskega filma The Hitman's Wife's Bodyguard, v katerem igrajo zveneča igralska imena, kot so Samuel L. Jackson, Salma Hayek in Ryan Reynolds

Svojo priložnost je v filmu dobila tudi Tjaša Perko, ki prihaja iz znane kaskaderske družine Cvetkov. Potrdila nam je, da je res del filmske ekipe, a da zaradi pogodbe o tem sodelovanju še ne sme govoriti. Povedala je le, da snema v Rovinju in v Trstu in z velikim nasmehom potrdila, da maksimalno uživa. Ali je na snemanju dvojnica Salme Hayek, ni želela potrditi, je pa to z objavo na družbenem omrežju potrdil njen mož, nekdanji alpski smučar Rok Perko, ki je objavil fotografijo Tjaše in pripisal, da njegova "Salma počiva". 

Dva utrinka s snemanj je na svojem Instagramu objavila tudi Tjaša. Na eni fotografiji je skupaj s hollywoodskim režiserjem, ki skrbi za kaskaderje, z drugo pa je potrdila, da v trenira za film in kako vesela je, da je del te ekipe in igralcev. 

Severina Tjaša Perko zamenjala Severino

Magazin Znani Hrvat o Salmi Hayek: "Brezzvezna je“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:48 22. April 2019.

    Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne da bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.