Magazin > VIP
5159 ogledov

Znani Hrvat o Salmi Hayek: "Brezzvezna je“

salma hayek
Po Rovinju se sprehajajo velike hollywoodske zvezde – Samuel L. Jackson, Salma Hayek in Ryan Reynolds.

Pri naših južnih sosedih, natančneje v Rovinju, snemajo film 'The Hitman's Wife Bodyguard' s Salmo Hayek, Ryanom Reynoldsom in Samuelom L. Jacksonom v glavnih vlogah.

salma hayek | Avtor: Profimedia Profimedia

Zvezdnike si je lahko od blizu ogledal hrvaški zmagovalec druge sezone šova Big Brother, Hamdija Seferović, ki ima v Rovinju trgovino. "Vsak dan snemajo dva metra od mene. Zelo jih je zanimivo gledati, saj gre za velike hollywoodske zvezde,“ je za 24sata povedal  Seferović in dodal, da ga je Samuel L. Jackson zelo navdušil. "Samuela sem prosil za fotografijo. Prijazno mi je odgovoril, da se v oblačilih, v katerih snema, ne sme fotografirati. Ob njem sta ves čas njegov asistent in neka gospa,“ Manj pa je bil navdušen nad Salmo Hayek. "Nisem mogel verjeti. Bolje je videti v filmih in na fotografijah kot v živo. Videti je brezzvezna. Tako majhna je, da jo komaj opaziš,“ je povedal in še razkril, da ima vsak igralec svojega dvojnika.

Salma Hayek Magazin Takšna je 51-letna Salma Hayek brez ličil
Komentarjev 3
  • dd 12:31 13.april 2019.

    Igralka že več let s svojo uspešnostjo, dobro dokazuje, da ni brezvezna.

  • leonardo 07:54 13.april 2019.

    Ti pametnjakovič hrvaški, vedi, da je v majhnih flaškah strup!

  • Aro 10:38 12.april 2019.

    Ha ha ha neki mali hrvatek "znani hrvatek" Hamdija Serović ali Sebe serović bo sodil o tako znanih igralkah ali igralcih. Kdo pa je ta Hamdija :) Niko i ništa, bošnak al hrvat sej je isto ha ha ha. Gledal ...prikaži več je igralce ped svojo trgovino...wauuuu dudek blesavi