Magazin > VIP
9017 ogledov

Takšna je 51-letna Salma Hayek brez ličil

Salma Hayek FameFlynet
Salma Hayek daleč stran od rdečih preprog.

Igralka Salma Hayek, ki je upihnila že 51 svečk, se je svojim oboževalcem pokazala brez ličil. Lepa Mehičanka je objavila počitniško fotografijo, na kateri je v kopalkah in s slamnikom na glavi. Zvezdnica je ob tem poudarila, da ni uporabila filtra in da posnetek ni retuširan.

Njeni sledilci so bili nad njeno naravno lepoto navdušeni. V komentarjih so Salmo med drugim označili za "prelepo“, "popolno", "osupljivo“ in "brez napak“. Nekdo je celo zapisal, da je najlepša ženska na svetu.

 

#nofilter #noretouching

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Salma je pred časom razkrila, kako skrbi za svojo kožo. Povedala je, da si zjutraj ne umije obraza, ampak ga poškropi z rožno vodo, ki je zelo nežna in zbudi kožo. "Nato na obraz nanesem vlažilno  olje. Če nimam namena zapustiti hiše, ne uporabljam sončne kreme, saj verjamem, da kemične snovi v tej kremi niso najboljše za kožo.“ Zvezdnica je tudi razkrila, da za odstranjevanje ličil najpogosteje uporablja kokosovo olje in da se izogiba pilingom. "Mislim, da pilingi pomagajo le na kratek rok,“ je prepričana 51-letna lepotica.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.