Magazin > Film & Glasba & TV
4987 ogledov

Slovenski igralec zaigral v hollywoodskem filmu

Krij mi hrbet
1/6
Blitz Film & Video Distribution
Nastopil je ob boku Samuela L. Jacksona in Ryana Reynoldsa.

 | Avtor: YouTube YouTube
Konec avgusta je v slovenske kinodvorane prišel film Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard), v katerem v glavnih vlogah nastopajo Samuel L. Jackson (kot Darius Kincaid), Ryan Reynolds (kot Michael Bryce), Salma Hayek (kot Sonia) in Gary Oldman (kot Vladislav Dukhovich). Poleg omenjenih pa je eno od vlog v filmu odigral slovenski igralec Marko Mandić

Mandić je odigral vlogo Gorana, moškega, ki muči Brycea, da bi izvedel, kje se nahaja Kincaid. Goran uporabi precej nečloveške prijeme, da bi se dokopal do tako želenih informacij. 

Marko Mandić Gole fotografije! Magazin Mandića spet ujeli popolnoma golega

Marko Mandić je eden vidnejših slovenskih igralcev, ki se lahko pohvali z nagrado Sklada Staneta Severja, štirimi Borštnikovimi nagradami in nagrado Prešernovega sklada. Njegov talent so prepoznali tudi v tujini. Pred desetimi leti je bil na berlinalu izbran za shooting star. 

Poleg vlog v ljubljanski Drami navdušuje tudi v filmih in na televiziji. Med drugim smo ga lahko videli v Nočnem življenju Damjana Kozoleta, Pokrajini št. 2 Vinka Möderndorferja, L ... kot ljubezen Janje Glogovac.

O zadnji izkušnji smo želeli povprašati igralca, a se na naše klice ni odzval. 

Komentarjev 1
  • malarin 16:14 18.maj 2019.

    Vsaka ti čast, Mandičev Rajko !