Magazin > VIP
7483 ogledov

Salma Hayek: "Grozil je, da me bo ubil, če mu ne ugodim"

Salma Hayek
Zaradi strahu se je popolnoma tresla.

Salma Hayek, 51-letna igralka, je še ena v nizu igralk, ki jih je režiser Harvey Weinstein spolno nadlegoval. Svojo izkušnjo je zapisala v kolumni za časopis New York Times. Salma se je Weinsteinu uprla leta 2002, ko je z njim snemala film Frida.

"Zavrnila sem ga, ko je predlagal, da bi se skupaj tuširala. Rekla sem 'ne', ko je predlagal, da me opazuje, kako se tuširam. Rekla sem 'ne', ko me je hotel zmasirati. Nisem dovolila, da me njegov popolnoma nagi prijatelj masira. Nisem mu dovolila, da mi nudi oralni seks. Rekla sem 'ne', ko mi je predlagal, da naj bom naga z drugo žensko," je zapisala temnolaska in dodala, da je grozil, da jo bo ubil, če mu ne bo ugodila.

Harvey Weinstein | Avtor: Profimedia Profimedia

Povedala je, da se je nadlegovanje končalo, ko so začeli snemati film Frida. So pa se njegove zahteve močno povečale. "Rekel je, da bomo film do konca posneli le pod pogojem, če bom posnela sceno z drugo igralko, kjer bi bili obe popolnoma goli. Nisem se dobro počutila. Popolnoma sem se tresla … Pa ne zaradi scene z drugo žensko. Tresla sem se, ker sem to morala narediti za Harveyja Weinsteina," je zapisala.

Na njene obtožbe se je Weinstein že odzval. "Frida je bila biseksualka. Scena z drugo žensko je del Fridine zgodbe," in dodal, da si je takrat Jennifer Lopez zelo želela vloge Fride, ki je bila takrat večja zvezda od Salme Hayek, a je vseeno izbral njo.

igralec Kevin Spacey Magazin Spaceyja in Weinsteina bodo zdravili s plišastimi igračkami
Komentarjev 4
  • Lavdan 14:52 14.december 2017.

    Videti je, kot da se kesa, ker je takrat rekla ne, ko mora po toliko letih to javno objaviti.

  • Avatar Leon
    Leon 14:39 14.december 2017.

    Salma ,kdo ne bi tebe ,bi jaz njega !

  • matermila 12:28 14.december 2017.

    Salma Hayek?Ja tud jest bi.

Sorodne novice