Magazin > VIP
1063 ogledov

Spaceyja in Weinsteina bodo zdravili s plišastimi igračkami

the meadows Splashnews
Nenavadne metode klinike The Meadows, v katerih se zdravijo tudi od odvisnosti od seksa.

The Meadows se nahaja v Arizoni, v njej pa se lahko zdravijo le tisti, ki imajo veliko pod palcem. Enomesečno zdravljenje namreč stane 28 tisoč dolarjev. V tej kliniki so se zaradi odvisnosti od seksa pred Harveyjem Weinsteinom in Kevinom Spaceyjem zdravili že Tiger Woods, Michael Douglas in David Duchovny. Terapije, ki se jih poslužujejo v The Meadows, bi mnogi označili za precej nenavadne. Svoje paciente, ki se tam zdravijo zaradi odvisnosti od seksa, med drugim spodbujajo, da s sabo nosijo plišasto igračo, da bi prišli v stik s svojim notranjim otrokom. Zdravljenje, ki traja 45 dni, vključuje tudi hojo skozi kamnit "krog miru“, jahalne ure, jogo, individualne in skupinske terapevtske ure, odvisnikom pa omogočajo tudi umetniško udejstvovanje.

V The Meadows se sicer ukvarjajo tudi z zdravljenjem odvisnosti od prepovedanih substanc, tam pa so tudi osebe, ki imajo prehranjevalne motnje. Vsi pacienti so izolirani od zunanjega sveta. Uporaba računalnika in telefona je omejena na 15 minut na dan, kajenje je prepovedano, prav tako pa se morajo držati določenih pravil oblačenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.