Za Harryja se je odpovedala sanjam

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Cressida Bonas se je za princa Harryja odpovedala karieri plesalke.
Oglej si celoten članek

Zveza med britanskim princem Harryjem in Cressido Bonas očitno  postaja vedno resnejša. Lepo 24-letnico namreč že skrbi, da bi njena poklicna pot slabo vplivala na njen sloves, če bi nekoč postala britanska princesa.

Zato naj bi se odpovedala plesu, ki ga trenira že od mladih nog. Lepotica je ples celo študirala, in sicer tri leta na univerzi v Leedsu in eno leto na znanem glasbenem konservatoriju v Greenwichu. Nastopi na velikem odru so bile njene velike sanje. "Cressida se je spremenila. Da bi Harryja obvarovala pred neprijetnimi položaji, je sprejela delo asistentke v nekem podjetju, ki se ukvarja z odnosi z javnostmi,“ je izdal lepotičin prijatelj in dodal, da se Cressida zaveda, da si britanska kraljeva družina za Harryja želi dekleta mirnejše narave. Fotografije, na katerih napol gola skače po odru, jih zato verjetno ne bi razveselile. "Harry je vse, kar šteje, zato se je sprijaznila s cirkusom, ki obkroža njegovo družino," je še izjavil vir. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.