Za Katarino Čas grenko-sladki konec

Foto: Instagram
Foto: Instagram
A končujejo le s snemanji, na ekrane pa prihaja še šest novih sezon.
Oglej si celoten članek

Serija Ja, Chef z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi, ki jo predvajajo na Voyo, v tem mesecu zaključuje snemanje rekordnih 120 nadaljevanj, ki so jih snemali kar dve leti. A čeprav se snemanje zaključuje, bomo priljubljeno serijo še nekaj časa lahko spremljali. Trenutno je na Voyu 6 sezon, sledilo jih bo še šest. 

A ne le zvezdniška igralska zasedba, med katerimi je Jurij Zrnec, Bojan Emeršič, Klemen Janežič, Katarina Čas in številni drugi, zvezdniška je tudi režiserska ekipa, pod taktirko Marka Naberšnika in Igorja Gajiča. V stranskih vlogah pa se je zvrstilo tudi veliko znanih Slovenk in Slovencev, ki sicer ne pripadajo igralskemu poklicu. 

Po dveh letih je tako s snemanjem vseh svojih kadrov že končala Katarina Čas. "To je najdaljši projekt, pri katerem sem sodelovala in bilo mi je v užitek. Veliko dela in stresa, a tudi veliko zabave in ljubezni. Hvala neverjetni ekipi. Ekipa Chefa je bila kot moja druga familija. Hvala vsem. Od igralske zasedbe, do vseh v maski in kostumu, pa snemalci, dop-ji, režiserja, sound ljudje, focus pulerji, producenti, scenografi, kuharji, asistenti, montažerji, postprodukcija. Najboljši ste," je Katarina zapisala na Instagramu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:36 7. Marec 2023.

    Ker lušna nadaljevanka za našo sceno. Katarina Čas pa res prav noben igralski presežek. Preveč prisiljena!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.